We hebben 170 gasten en geen leden online

Wandelen met cliënten van Talant (Drachten).

Dinsdag 6 september hebben wij met 7 vrijwilligers van WSV WIK na ruim twee jaar weer gewandeld met cliënten van Talant. Nog even voor de duidelijkheid dit doen wij omdat wij altijd koffie kunnen drinken na de wandeltraining en dus gebruik kunnen maken van Klein Carré.

Wij werden ontvangen met een kopje koffie/thee en lekkere koek. Om 10.30 uur kon de wandeling beginnen. Dit keer waren het cliënten die niet vaak buiten kwamen en allemaal in een rolstoel. Met 2 begeleiders Anneke en Loes hebben wij lekker buiten het terrein van Talant gewandeld. Nu gingen wij alleen wandelen en de volgende keer gaan wij met de cliënten ergens koffiedrinken.

Het zonnetje scheen heerlijk en in een lange rij duwden wij de cliënten "heuveltje" op en af terwijl er allemaal kinderliedjes gezongen werden.

Na drie kwartier kwamen wij weer bij het beginpunt aan en brachten wij de cliënten weer naar hun plek en wij gingen voldaan naar huis.

Het was weer een groot succes voor ons, maar ook voor de cliënten!

 De volgende wandeling is op dinsdag 4 oktober en dan gaan er weer andere cliënten mee. Dus ben je enthousiast geworden en denk je dit lijkt mij ook leuk dan kun je je natuurlijk nog opgeven bij mij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Wie weet tot dinsdag 4 oktober

Natascha Brünner, assistent-wandeltrainer sportief wandelen maandaggroep.

IMG 20220906 talant
   
© WSV-WIK.NL alle rechten voorbehouden