Algemeen.

Wsv WIK (Willen is Kunnen) te Drachten is een wandelsportvereniging.

De vereniging is opgericht op 26 maart 2010.
Ons doel is om mensen in beweging krijgen door o.a. wandeltochten te organiseren.

Ons KvK-nummer: 01180293

adres (geen bezoekadres)
Hooizolder 246
9205 CE Drachten

Online voorinschrijving wandeltocht.
Kunt u onverhoopt niet aan de wandeltocht deelnemen dan vind geen restitutie plaats van het inschrijfgeld.

Voorwaarden wandeltochten.
Wandeltocht georganiseerd door Wsv WiK.

Deelname aan de wandeltocht geschiedt vrijwillig en geheel op eigen risico. De deelnemer dient de aangegeven route te volgen. Tijdens deelname aan de wandeltocht dienen aanwijzingen van de organisatie, politie, hulpdiensten e.d . te allen tijde te worden opgevolgd. De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (gedeeltelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer geleden nadeel. Overtreding van het reglement kan tot uitsluiting van verdere deelname aan de wandeltocht leiden.