De inschrijving gaat wat anders dan jullie tot nu toe gewend waren.

1. WiK-Leden en houders van een eigen WiK-wandelpas.
Voor hen geldt dat ze bij het inschrijfbureau hun ledenpas resp. wandelpas van WiK moeten laten zien, deze wordt dan ingescand.
Je geeft aan of je een medaille wilt en welke afstand je gaat lopen.
Houd je pas en gepast geld in de hand zodat het allemaal lekker snel gaat.

De pashouders hoeven dus geen formulier meer in te vullen.

2. Wandelaars zonder bovengenoemde passen. Zij moeten een inschrijfformulier invullen.
Zij krijgen bij het aanmelden een startkaart welke eerst gescand wordt.
Dit scannen is nieuw een heeft de volgende voordelen:
- Bij het inschrijfbureau wordt geen onderscheid meer gemaakt in de te lopen afstand.
- Op 1 formulier kunnen meerdere personen aangemeld worden, mits die op hetzelfde adres wonen.
- Op 1 formulier kunnen ook verenigingen zich aanmelden.
Voor beide mogelijkheden geldt wel dat alle personen dezelfde afstand lopen en allen wel/geen lid van de KWBN zijn.
Wel het vriendelijke, doch dringende, verzoek om een formulier volledig in te vullen. Hierdoor verloopt de afhandeling sneller.

Na terugkomst moet iedereen zijn WiK-lidmaatschapskaart, wandelpas of startkaart weer laten scannen, en de wandelaars met een startkaart moet deze weer inleveren.

Attentie: wandelaars die hun wandelpas nog niet afgehaald hebben kunnen die bij de inschrijfbureau afhalen.

Voorinschrijving is niet mogelijk.

Let op: Het verschuldigde inschrijfgeld kan uitsluitend contant betaald worden. Het inschrijfbureau heeft geen pin-apparaat!

Gevonden voorwerpen:

Achtergelaten voorwerpen zijn aanwezig bij onze volgende wandeltocht.
Let op!! Als de rechtmatige eigenaar zich niet meldt dan gaan bruikbare voorwerpen naar de kringloop.
De rest wordt vernietigd.

Actergelaten bij de zomerwandeltocht van 17 augustus 2019.
- verstelbare nordic walking stokken.

De onderstaande voorwerpen zijn achtergelaten bij eerdere wandeltochten.
Als hierop geen reactie komt voor 4 september 2019, dan worden deze voorwerpen afgevoerd.

- een zonnebril
- een witte zonneklep